Güvenlik politikası

 

Web sitemin adresi: https://www.genchaberci.com  dur.

Özellikle ticari siteler olmak üzere içinde reklam olan ve kişisel bilgileri kayıt eden siteler gizlilik anlaşması yayınlamaktadırlar.Öncelikle belirtmek istiyorum ki,Haber ve Yaşam sitesi ticari bir site değildir.Kişisel bir web sitesidir.Bu yüzden böyle bir anlaşmanın benim sitemde önemi ve gereği yoktur.Sadece sizleri bu konularda az da olsa bilgilendirmek için gizlilik politikası adında bu açıklamaları yaparak siteme koymayı uygun buldum.Zaten sitemde herhangi amaçlı gizli bir şey de yoktur.

  • Bu sitedeki Haber bölümünde amaç,birçok gazete haber ve tv yayınları hakkında okuyucuya değişik yerlerde arama yapmadan aynı yerde bunlara kolayca ulaşıp okuma ve bilgi sahibi olmasına yardımcı olmaktır.
  • Yaşam bölümünde amaç ise,Bilim,sağlık vb..bazı kategorilerde kaynağı belli olan yazılar yayınlamak ve aynı zamanda insanların günlük hayatlarında lazım olabilecek yasal önemli linkler vererek insanların hayatını daha da kolaylaştırmaktır.
  • Galeri kısmında ise Doğa ve çeşitli ülkelere ait resimler bulunmaktadır.Amaç doğamıza ve Dünyamıza ait güzel bazı görüntüleri insanların görmesine yardımcı olmaktır.
  • Bu haber ve Yaşam’a ait linkleri sizlere ulaştırırken aynı zamanda o birimlerin ister istemez hiçbir karşılığı olmadan reklamını da yapmış oluyorum.Bu yüzden herhangi bir web sitesinin bunları yayınlamasının yasal hiç bir sakıncası olmadığını biliyorum.Bilinmeli ki,zaten bu sitelerin çoğu kendi yayınlarının başka sitelerde yayınlanması için internet ortamında herkese açık olarak site kodlarını koymaktadırlar.Benim sitemde de bu yayınlar üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan orjinal şekliyle yayınlanmaktadır.
  • Sitemde yayınlanan haber,yazı,resim vb.. gibi bilgileri izinsiz kopyalayıp üzerinde değişiklik yaparak veya suç unsuru teşkil edecek şekilde düzenlemeler yaparak tekrar herhangi bir şekilde yayınlayanlar hakkında eğer bir suç unsuru oluşursa ki,bu o işlemi yapan kişiye aittir ve sitemi bağlamaz.
  • Sitem resmi lisanslı ve güvenlik sertifikası olan,google tarafından onaylanmış ve dolayısı ile güvenli bağlantısı olan güvenli bir sitedir.Bu yüzden güvenle girebilirsiniz.

Siteme girip izlediğiniz ve bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.

HABER VE YAŞAM ADINA…